praca, nauka, rozrywka....
Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T
Z 500 cm3 mleka, 50 g cukru oraz 20 g żelatyny wykonano 4 porcje galaretki karmelowej. Ile poszczególnych surowców należy przygotować do wykonania 60 porcji galaretki?
Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże: Udanej zabawy!
Zgłoś uwagę do testu:
Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2015 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2015 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 październik Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2017 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2017 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2018 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2018 czerwiec Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2013 październik
Żaby nie piją wody, lecz pobierają ją przez skórę.
żaba woda skóra
AP Edukacja - liceai szkoły policealne
Publikacje nauczycieli
Pełny ekran >>>