praca, nauka, rozrywka....
Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T
Z 500 cm3 mleka, 50 g cukru oraz 20 g żelatyny wykonano 4 porcje galaretki karmelowej. Ile poszczególnych surowców należy przygotować do wykonania 60 porcji galaretki?
Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże: Udanej zabawy!
Zgłoś uwagę do testu:
Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2015 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2015 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2016 październik Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2017 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2017 czerwiec Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2018 styczeń Test T06 - Sporządzanie potraw i napojów 2018 czerwiec Test T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2013 październik
Gdyby do 49 kul lotto dodać jedną dodatkową kulę to ilość kombinacji 6-tek zwiększyłaby się o prawie 2 miliony.
losowanie lotto wygrana
AP Edukacja - liceai szkoły policealne
Publikacje nauczycieli
Pełny ekran >>>