|
Aktualna kategoria:
Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T
| 1 | | | 2 | | | 3 | | | 4 | | | 5 | | | 6 | | | 7 | | | 8 | | | 9 | | | 10 | | | 11 | | | 12 | | | 13 | | | 14 | | | 15 | | | 16 | | | 17 | | | 18 | | | ... | | | 40 | |
Zestaw: "T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2015 styczeń" |
|
|
Kolejne etapy procesu technologicznego produkcji galaret mięsnych to
|
gotowanie wywaru, przyprawianie wywaru, żelowanie galarety, odtłuszczanie galarety
|
przygotowywanie wywaru, namaczanie żelatyny, schładzanie galarety, przyprawianie galarety
|
przygotowanie wywaru, dodawanie żelatyny, klarowanie galarety, schładzanie galarety
|
namaczanie żelatyny, upłynnianie żelatyny, przyprawianie galarety, schładzanie galarety, klarowanie galarety
|
|
|
|
Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże:
Udanej zabawy!
|
|