Startuj z nami!

www.szkolnictwo.pl

praca, nauka, rozrywka....

mapa polskich szkół
Nauka Nauka
Uczelnie Uczelnie
Mój profil / Znajomi Mój profil/Znajomi
Poczta Poczta/Dokumenty
Przewodnik Przewodnik
Nauka Konkurs
uczelnie

zamów reklamę
zobacz szczegóły
uczelnie

Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T

123456789101112131415161718...40
Zestaw: "T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2015 styczeń"

Kolejne etapy procesu technologicznego produkcji galaret mięsnych to

gotowanie wywaru, przyprawianie wywaru, żelowanie galarety, odtłuszczanie galarety
przygotowywanie wywaru, namaczanie żelatyny, schładzanie galarety, przyprawianie galarety
przygotowanie wywaru, dodawanie żelatyny, klarowanie galarety, schładzanie galarety
namaczanie żelatyny, upłynnianie żelatyny, przyprawianie galarety, schładzanie galarety, klarowanie galarety

Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże:

Udanej zabawy!



Zgłoś uwagę do testu:








Zachodniopomorskie Pomorskie Warmińsko-Mazurskie Podlaskie Mazowieckie Lubelskie Kujawsko-Pomorskie Wielkopolskie Lubuskie Łódzkie Świętokrzyskie Podkarpackie Małopolskie Śląskie Opolskie Dolnośląskie