Startuj z nami!

www.szkolnictwo.pl

praca, nauka, rozrywka....

mapa polskich szkół
Nauka Nauka
Uczelnie Uczelnie
Mój profil / Znajomi Mój profil/Znajomi
Poczta Poczta/Dokumenty
Przewodnik Przewodnik
Nauka Konkurs
uczelnie

zamów reklamę
zobacz szczegóły
uczelnie

Aktualna kategoria: Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T

1...232425262728293031323334353637383940
Zestaw: "T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2016 czerwiec"

Na podstawie zamieszczonego normatywu surowcowego oblicz zapotrzebowanie na surowce potrzebne do sporządzenia 20 porcji klusek francuskich

Mąka krupczatka 3,0 kg, masło 1,6 kg, jaja 1 500 g
Mąka krupczatka 1,5 kg, masło 0,8 kg, jaja 750 g
Mąka krupczatka 0,75 kg, masło 0,4 kg, jaja 15 szt
Mąka krupczatka 0,75 kg, masło 400 g, jaja 30 szt

Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże:

Udanej zabawy!



Zgłoś uwagę do testu:








Zachodniopomorskie Pomorskie Warmińsko-Mazurskie Podlaskie Mazowieckie Lubelskie Kujawsko-Pomorskie Wielkopolskie Lubuskie Łódzkie Świętokrzyskie Podkarpackie Małopolskie Śląskie Opolskie Dolnośląskie