|
Aktualna kategoria:
Nauka » Egzaminy zawodowe » Kwalifikacje T
| 1 | | | ... | | | 23 | | | 24 | | | 25 | | | 26 | | | 27 | | | 28 | | | 29 | | | 30 | | | 31 | | | 32 | | | 33 | | | 34 | | | 35 | | | 36 | | | 37 | | | 38 | | | 39 | | | 40 | |
Zestaw: "T15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 2016 czerwiec" |
|
|
Na podstawie zamieszczonego normatywu surowcowego oblicz zapotrzebowanie na surowce potrzebne do sporządzenia 20 porcji klusek francuskich
|
Mąka krupczatka 3,0 kg, masło 1,6 kg, jaja 1 500 g
|
Mąka krupczatka 1,5 kg, masło 0,8 kg, jaja 750 g
|
Mąka krupczatka 0,75 kg, masło 0,4 kg, jaja 15 szt
|
Mąka krupczatka 0,75 kg, masło 400 g, jaja 30 szt
|
|
|
|
Wyślij znajomemu link do testu i sprawdźcie kto lepiej go rozwiąże:
Udanej zabawy!
|
|